C. Indústria, 27 · PI El Bulló · 08507 Santa Eugènia de Berga · Barcelona (+34) 93 883 35 35 info@calada.com

Empresa

Sobre nosotros

Qualitat i servei personalitzat

CALADA és una filatura de sistema open-end dedicada a la fabricació de filats de fibres naturals, sintètiques, artificials i les seves barreges. Disposem d ́unes instal·lacions a Santa Eugènia de Berga (Barcelona) amb una superfície ocupada de 6.000 m2 i tenim una capacitat productiva de 1.500 tones per any.
Les nostres màquines són de última generació, totalment automatitzades i amb un exhaustiu sistema de control de qualitat. Estem presents al mercat des de 1987, i les nostres vendes es dirigeixen tant al mercat nacional com a l'internacional. Els nostres filats van dirigits tant als fabricants de teixits en telers com als de gènere de punt en màquines circulars o rectilínies.

Filats

Amb els nostres filats es produeixen teixits destinats per a: roba de vestir, pronto-moda, roba esportiva, mitjons, filtres, entreteles, tapisseries, cortines, teixit per a mobiliari, de jardí, complements com bufandes, cinteria, teixits tècnics, macrame, sector alimentari, aplicacions mèdiques.

Servei personalitzat​

Ens adaptem a les necessitats del client amb un servei personalitzat, un producte de qualitat, amb una gamma de colors i barreges per satisfer el client.

Subvencions i certificats

(FIL RECICLAT)

EL NOSTRE PROCÉS DE PRODUCCIÓ